Bouwplannen?
Bouwplannen?

vacature assistent ontwerper

Bedankt voor uw interesse voor ons bedrijf. Momenteel staan er geen vacatures open, maar zijn wij altijd geïntereseerd in mensen die ons kunnen versterken. Hieronder treft u mogelijke functieprofielen aan. Mocht u interesse hebben in werken bij ons bedrijf dan vragen wij u uw brief met c.v. sturen naar N Architecten, Koningplein 16, 6224EC Maastricht of naar info@n-architecten.nl. 

 

Functieprofiel assistent ontwerper | architect

Versterking van het team een assistent ontwerper | architect (ACAD, Revit, SKETCHUP, PHOTOSHOP) voor het (mee) ontwerpen en uitwerken van diverse architectonische opgaven en haalbaarheidsonderzoeken op het gebied van architectuur.

N Architecten is een middelgroot architectenbureau ( ca. 5 medewerkers) dat landelijk werkt.

Wij zijn  gevestigd in Maastricht, aan de groene loper. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en met voldoende voorzieningen in de directe omgeving.

De projecten waaraan je kunt werken zijn divers van aard op het gebied van woningbouw (zowel seriematig als particulier), winkels (winkelcentra en solitaire winkels) alsmede utilitaire gebouwen in de meest brede zin. Voor een goed overzicht van onze projecten kun je onze projectenpagina bezoeken.

 

Profiel (kennis en kunde):

  • Bouwkundig cad tekenaar (M/V)
  • Minimaal ACAD,  Revit, ruime ervaring
  • 3D tekenen: Sketch-Up, ruime ervaring
  • Word, Exel, Photoshop, ruime ervaring
  • Opleidingsniveau TU of Master Architectuur (Academie van Bouwkunst) of gelijkwaardige opleidingen (Nederland of buitenland)
  • Ervaring – minimaal 2 á 3 jaar in vergelijkbare functie(s)
  • Goede kennis van bouwbesluit.
  • Bekwaam in het beargumenteren van keuzes die het architectonisch ontwerp bepalen.
  • Goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.
  • Goede contactuele eigenschappen.

 

Werkzaamheden:

Je toekomstige functie is gericht op het (mee) ontwerpen van alle voorkomen opdrachten van het bureau. Je werkt gelijktijdig aan meerdere projecten. Je werkt in teamverband en geeft sturing aan technisch tekenaar(s). Een eigen ontwerpvisie is essentieel alsmede het vermogen om je ontwerpen en ontwerpkeuzes te onderbouwen.

Bij het ontwerpen en architectonisch vormgeven van gebouwen vinden wij het van belang dat er rekening gehouden wordt met het beschikbare budget.

 

Wat mag je verwachten:

Een open gestructureerd(e) bureau en werkomgeving waarin je veel vrijheid hebt voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wij streven er naar om ook op persoonlijk vlak een goede harmonie binnen het bureau te creëren met een prettige werksfeer, waar in een prettige sfeer gewerkt kan worden.

Wij hanteren een 40-urige werkweek, maar parttime werken behoort, in overleg, tot de mogelijkheden.

Er is ruim plaats voor opleidingsmogelijkheden (verbreding of verdieping van je kennis, waaronder ook nieuwe tekenprogramma’s).

Beloning en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van architectenbureaus (Stichting Fonds Architectenbureaus).

 

note: aquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.