Bouwplannen?
Bouwplannen?

Actueel

AMA Group en N-Architecten bundelen krachten

Per 1 juli 2024 bundelen N Architecten en AMA Group hun krachten. Door een intensieve samenwerking aan te gaan, bestendigen we de relatie met ons huidige klantenbestand en zijn we in staat om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Zowel AMA als N-Architecten kan bogen op een jarenlange ervaring in het realiseren van een breed spectrum aan architectuuropgaven. Van ontwerp tot bouwbegeleiding, van interieur tot utiliteitsbouw, van herbestemming tot stedenbouw. Van de eerste schets tot de sleutel op de deur.

Ook in de toekomst willen we de kwaliteit blijven leveren die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn. Vandaar deze stap: gezamenlijk creëren we nog meer diepgang, slagvaardigheid, service en verbreding van de aanwezige kennis en expertise.
Bureau-eigenaren Roel Graven en Frank Glaudemans (AMA) en Peter Claassens (N Architecten) hebben dan ook het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking.

“Wij zijn ervan overtuigd dat de synergie tussen beide bureaus een versterkende werking heeft. Tijdens de besprekingen werd al snel duidelijk dat we dezelfde visie delen op het terrein van projectbenadering. Maar minstens zo belangrijk is dat we ook op persoonlijk vlak een goede klik hebben.”